EXTRA Diensten

Alle diensten en producten op een rij

Website BASIC

vanaf 749 €

Complete All-in website met al onze modules, professioneel sjabloon en perfect CMS beheersysteem.

Premium website op maat

prijs op aanvraag

Volledig op maat van uw bedrijf gemaakte website. Samen bouwen de de beste versie van je site.

Hosting & Onderhoud

vanaf 15 € p/m

Uiteraard zorgen we ervoor dat je website supersnel en altijd up-to-date is. Daarnaast zitten we altijd voor je klaar om je te helpen en bij te staan.

Webshop BASIC

vanaf 1049 €

Complete webwinkel met online betaalmogelijkheden, coupons & kortingen, voorraad administratie en gemakkelijk order beheer met PDF-facturen.

Premium webshop op maat

prijs op aanvraag

Een volledig op maat gemaakte webshop, volgens uw wensen, met online betalingen, coupons en kortingen en makkelijk orderbeheer.

E-commerce hosting

vanaf 29,95 € p/m

Een eigen VPS server volledig geoptimaliseerd voor uw webshop. Wij zorgen voor back-ups, onderhoud en security.

BEN JE KLAAR OM TE GROEIEN?
LATEN WE ER OVER PRATEN. SAMEN LUKT HET ZEKER!

Conversie optimalisatie

op maat

Na onze analyse van je bedrijf, website en je bezoekers optimaliseren we je website om meer omzet te draaien. Maak van bezoekers echte leads.

SEO Start

prijs op aanvraag

Start meteen goed met zoekmachine optimalisatie door alle Google en Facebook analytics te koppelen aan je website. Wij overlopen je hele website ter controle.

Content Marketing

450 € eenmalig

Samen met jou bekijken we welke doel-groepen voor jou het beste zijn om te benaderen en op welke manier. Daarna gaan we aan de slag om die te bereiken.

Ontwerp logo

vanaf 125 €

In samenspraak met jou ontwerpen we drie unieke logo's die bij jouw bedrijf en doelgroep passen. Daarna volgen nog twee correctierondes indien nodig.

Ontwerp logo en huisstijl

vanaf 500 € + drukkosten

Naast een logo ontwerpen we briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. We zorgen dat je goed en verzorgd voor de dag kunt komen bij je klanten.

E-mailmarketing

299 € + abonnement

Wij zorgen voor een integratie van ons e-mailmarketing systeem met je website en doen de volledig setup, maken een template en helpen je helemaal op weg.

OOK VOOR TEKSTEN EN CONTENT
BEN JE AAN HET JUISTE ADRES BIJ ONS !

Webteksten

vanaf 500 €

Een perfecte website kan niet zonder effectieve teksten. Ben je geen schrijf-held? Dan helpen onze content writers je graag met het maken van teksten op maat.

Strippenkaart

vanaf 175 €

Geen gedoe, je koopt op voorhand een aantal uren in en wij doen alle klusjes op je website. Je krijgt maandelijks een overzicht van alles wat we gedaan hebben.

Module op maat

vanaf 500 €

Wil je -naast de vele beschikbare functies- nog extra functionaliteiten laten ontwikkelen? Dat kan! Onze developers zijn beschikbaar om je ideeën om te zetten in unieke code.

Stuur mij meer informatie:

Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket voor je nieuwe website.

Bel je ons liever? Dat kan ook!

Onze supportmedewerkers zitten dagelijks voor je klaar tijdens kantooruren. Zijn we toch even in gesprek, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Tel: 03-8087368 BE
Tel: 085-0609190 NL

Scroll naar top