WordPress CMS als basis

Het meest gebruikte en veelzijdig CMS ter wereld.

Door voor WordPress te kiezen, kiezen we voor veelzijdigheid, maar ook voor gebruiksgemak. 36% van alle websites ter wereld draaien op WordPress. Daaronder zitten echte klappers zoals de website van het witte huis, maar ook bekende merken als Porsche, KLM en zelfs internationale uitgevers als Vogue maken gebruik van dit cms.

Het veelzijdige CMS

Het mag dan begonnen zijn als een simpel blogplatform, WordPress is volwassen geworden. Onder de motorkap bevindt zich een uitgebreide collectie aan functionaliteiten, acties en filters, waarmee je (middels een plugin of een paar regels code) alles kunt veranderen aan de manier waarop je blog functioneert. En omdat het in PHP is geschreven, kun je als je dat wilt ook gewoon iets nieuws creëren.

Het WordPress CMS is functioneel

Wil je iets anders maken dan een blog? Dat is geen enkel probleem met WordPress. Van functionele eCommerce engines naar ledenwebsites, er is altijd wel een plugin of een add-on waarmee je kunt bereiken wat je wilt. De meeste plugins hebben een naadloze integratie met WordPress en zijn zeer eenvoudig in gebruik.

Het WordPress CMS is veilig

Er zullen natuurlijk mensen zijn die dit tegenspreken, maar het WordPress CMS is net zo veilig als ieder ander platform. Dagelijks zijn mensen bezig met het verbeteren van de veiligheid. Wanneer er wel sprake is van een veiligheidskwestie, wordt dit meestal veroorzaakt door een installatie of plugin die niet up-to-date is, of een probleem dat bij de hosting ligt.

Grote WordPress community

Er staan duizenden geweldige programmeurs, ontwerpers en conceptontwikkelaars achter de schermen om ervoor te zorgen dat jij als gebruiker het best mogelijke product tot je beschikking hebt. Deze mensen zijn constant bezig met het testen, verbeteren en bespreken van nieuwe features, het repareren van bugs en het schrijven van handleidingen.

Wij zijn WordPress Experts

Wij werken al bijna 12 Jaar met WordPress en kennen het CMS op ons duimpje. Op welke dingen we moeten letten bij het kiezen van ene plugin, het juiste thema bouwen, hoe krijgen we WPML icm Woocommerce snel(ler).

Meer weten of een offerte ? mail of bel ons direct.

Geen enkele webbouwer is zo compleet

Vraag vandaag nog je informatie pakket aan, wij helpen je graag verder.

Stuur mij meer informatie:

Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket voor je nieuwe website.

Bel je ons liever? Dat kan ook!

Onze supportmedewerkers zitten dagelijks voor je klaar tijdens kantooruren. Zijn we toch even in gesprek, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Tel: 03-8087368 BE
Tel: 085-0609190 NL

Scroll naar top