OVER ONS

Meer dan 20 jaar ervaring

Al sinds 1999 zijn we actief als hosting- en webdesignbedrijf. De laatste 10 jaar specialiseren we ons in WordPress Websites en webshops. Maar ook online marketing en het hosten van je website is voor ons gesneden koek.

Met de komst van WordPress is er heel veel veranderd in het online zaken doen. Zaken waar we ons continu over informeren en bijscholen, zodat we u kunnen voorzien van de beste oplossing voor uw website en webshop.

Onze Missie

Kyzoe.be heeft zich ten doel gesteld om tegen een betaalbare prijs hoogkwalitatieve websites te leveren. Wij werken met het WordPress CMS als basis voor de meeste websites.

Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld met tal van mogelijkheden. We kunnen dan ook gerust zeggen: wat je ook wenst, wij kunnen het bouwen.

Hier leggen we alles uit over WordPress

Belgische roots, internationale aanwezigheid

Kyzoe is een internationaal hosting- en webdesignbedrijf, met roots in België, maar door overnames naar Bulgarije verhuisd.

We bestaan inmiddels meer dan 20 jaar en verzorgen voor meer dan 350 klanten hosting, webdesign en websiteonderhoud.

Inmiddels hebben we vestigingen in België, Nederland en Bulgarije.

Bedrijfsgegevens

ul. "General Eduard I. Totleben" 53-55
1606 Kriva Reka, Sofia

Tel.: +32(0)3-808.73.68
E-mail: info@kyzoe.be
x
IBAN: LT41 3500 0100 0121 5772

BEN JE KLAAR OM TE GROEIEN?
LATEN WE ER OVER PRATEN. SAMEN LUKT HET ZEKER!

WHAT CLIENTS SAY?

Ik ken Peter Kuipers en Kyzoe Hosting & Design nu al meer dan anderhalf jaar. En reeds professioneel betrokken bij de opstart van 6 verschillende websites en vernieuwende platformen. Het moet gezegd: Kyzoe Hosting & Design is een uitermate trouwe partner met een uitzonderlijke 7/7 support. En best betaalbaar! Resultaat: ook bij de vernieuwing van onze website kozen we voor Kyzoe Hosting & Design.
Horeca Webzine
Horeca Webzine
09:29 24 Dec 19
Ze luisteren eerst en stellen dan vragen. Het voelt goed om met hen samen te werken en de service begint pas nadat de website gemaakt is. Daar maak ik dan ook gretig gebruik van. Dank je Kyzoe!
Maxim Dessi
Maxim Dessi
15:47 20 Dec 19
Ik wordt altijd goed geholpen. Een zeer tevreden klant.
Michel Boger
Michel Boger
14:30 20 Dec 19
sabrina setz
sabrina setz
14:25 20 Dec 19
Alleen maar zeer positieve ervaringen met Kyzoe. Heb zelfs mijn koppige eigenwijsheid moeten bijschaven door overtreffen van kwaliteit en kennis. Daarbovenop de razend snelle service die ik krijg maakt mijn 5 sterren zeker gerechtvaardigd. Klinkt alsof ik bevooroordeeld ben? Helemaal ja, komt door de persoonlijke aanpak. Zeldzaam tegenwoordig. Welgemeende dank u Peter!
Tom Wuyts
Tom Wuyts
20:08 02 Jan 20
Heeeel goeie service en medewerking! Voor mijn website hebben we 3 afspraken gemaakt. Eerst 1 voor te zien wat ik echt wil. Vondt ik al heel leuk omdat ik liever van persoon tot persoon werk. De tweede afspraak hadden ze al de website klaar en kon ik nog wat veranderen. De derde keer was de website klaar! Geweldig! Dankjewel Kyzoe!
Daan De Graeve
Daan De Graeve
06:37 03 Jan 20
Ik ben al jaren klant bij Kyzoe en zeer tevreden. Ik waardeer de proactieve aanpak, zijn grote kennis van WordPress en goede service ivm hosting.
Michel Piedfort
Michel Piedfort
08:27 03 Jan 20
Kyzoe Hosting en Design is een kleinere dienstverlener maar met de support en professionaliteit van de groten. Een persoonlijke approach, direct en snel contact en mensen die hun best doen om te begrijpen wat je als klant wil.Zowel qua technische support als qua ideeën rond design zorgt Kyzoe dat je als klant snel en goed wordt geholpen, voor eerlijke en transparante prijzen. De hosting op zich is perfect. In al de jaren dat ik klant ben bij Kyzoe heb ik nog geen seconde downtime gehad.Ook de communicatie rond bijvoorbeeld werken aan het serverpark verloopt vlot en als klant wordt je van alles tijdig geïnformeerd. Met andere woorden: ik ga nergens anders heen.
cedric vloemans
cedric vloemans
10:32 04 Jan 20
Super goede bijstand indien je vragen hebt, je wordt a la minute geholpen. Indien er problemen zijn worden die zo snel mogelijk verholpen.
Sven Seghers
Sven Seghers
09:40 05 Feb 20

Stuur mij meer informatie:

Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend een informatiepakket voor je nieuwe website.

Bel je ons liever? Dat kan ook!

Onze supportmedewerkers zitten dagelijks voor je klaar tijdens kantooruren. Zijn we toch even in gesprek, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Tel: 03-8087368 BE
Tel: 085-0609190 NL

Scroll naar top